Site Overlay

Videocursus

Zelfstandig Japans leren

Wil je zelfstandig Japans leren maar weet je niet waar je moet beginnen
of zie je juist door de bomen het bos niet meer?

Zoek je concrete handvatten en een duidelijke planning?

Steeds meer mensen willen Japans leren, maar lang niet iedereen heeft de tijd en het geld om wekelijks lessen te volgen. Daarom ben ik een overzichtelijke videocursus Japans voor beginners aan het opzetten.

Wat je leert

In deze videocursus leer je hoe je je moet voorstellen (maar dan hoe je het écht doet, niet zoals je leert in een tekstboek). Je leert niet alleen de belangrijke basiszinnen maar ook vragen die je kunt stellen en hoe je ze kunt beantwoorden. Uitspraak is belangrijk! We zorgen er dus voor dat je weet hoe je woorden moet uitspreken. Kun jij hiragana en katakana al lezen? Mooi! Geen zorgen als dat nog niet zo is, we besteden er aandacht aan.

Wat je vindt in de cursus

Per onderwerp krijg je korte video’s op een tempo dat je kunt bijhouden. De grammatica-uitleg is in het Nederlands, met duidelijke voorbeelden in het Japans zodat je de taal echt gaat begrijpen. Je leert niet alleen wát je moet zeggen, maar ook waarom.

Duidelijke instructies zodat je alles kunt volgen krijg je ook in het Nederlands. Om je kennis en voortgang te testen, zijn er oefeningen en quizzen. Natuurlijk krijg je daar ook antwoordbladen bij.

Om te werken aan je woordenschat krijg je lijsten met woorden die vaak terugkomen in de lessen en oefeningen. Veel van mijn studenten zijn fan van Anki. Jij ook? De lijsten liggen al voor je klaar.

Geen zin om een video opnieuw te starten als je een onderwerp even wilt herhalen? Je krijgt een transcriptie van elke les, zodat je kunt mee- of teruglezen.

Interesse

Wil jij graag Japans leren op je eigen tempo? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en ik laat het je weten wanneer ik de cursus release! Misschien heb je nu al vragen of wil je iets graag terugzien in de cursus. Mail me gerust, op nelske [at] japansinutrecht.nl.

Ja, ik wil alles weten!

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter. Je zit nergens aan vast!

* indicates required