Site Overlay

Leer Japans

Zeg eens eerlijk: hoe vaak ben jij al begonnen met Japans leren? Misschien kun je al een beetje hiragana of katakana schrijven. Misschien herken je een paar kanji en weet je dat je met hajimemashite begint als je jezelf voorstelt. Maar als je nu naar Japan zou gaan, kun je er dan ook een dampende kom kitsune udon kopen? Of een tweepersoonsportie takoyaki?

Japans is een lastige taal om te leren. Er staat meer dan genoeg informatie online, maar waar begin je? Er is zo veel materiaal beschikbaar dat je vastloopt of door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien mis je een stok achter de deur als je zelf aan de slag gaat. Frustrerend, want zo kom je uiteindelijk geen stap verder.

Gelukkig hoef het niet zo te gaan.

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om Japans te leren en waar je tegenaan gaat lopen. Ik leg de Japanse taal gestructureerd uit en maak helder wat complex is. De lessen zijn niet alleen informatief en leerzaam, maar ook gewoon leuk.

We lessen in een klein online groepje van vier studenten. Zo krijg jij alle aandacht die je nodig hebt én leer je samen met mensen die dezelfde interesse hebben als jij. Omdat het online is, hebben we geen last van coronagolven of reistijden.

Als docent weet ik wat wel en niet werkt bij het leren van een vreemde taal en dat maakt mijn aanpak anders. Je hoeft je bij mij niet door een saai tekstboek heen te worstelen of de halve les te besteden aan het maken en controleren van duffe oefeningen. We gaan actief aan de slag met de taal, zodat je steeds meer plezier krijgt in iets wat je al leuk vond. Omdat ik in Japan heb gestudeerd en gewerkt, leer ik je de cultuur ook beter begrijpen.

Nieuwe cursussen

Laat hieronder je naam achter om updates te krijgen over nieuwe cursussen. Je zit nergens aan vast. Je kunt me ook direct mailen op nelske [ a t ] japansinutrecht.nl of bellen op 06 83 380 754.

またね、

Nelske |ネルスカ


Ja, houd me op de hoogte.

* verplicht veld