Site Overlay

Cursus Japans I

Hoe vaak ben jij begonnen aan het leren van Japans? Misschien kun je zelfs al een beetje hiragana of katakana schrijven, maar liep je daarna al snel vast. 

Japans is een lastige taal om te leren. Er staat meer dan genoeg informatie online, maar waar begin je? Er is zo veel materiaal beschikbaar dat je vastloopt of door de bomen het bos niet meer ziet. Welke site is het beste en wie heeft gelijk? Bovendien mis je een stok achter de deur als je het helemaal zelf moet doen. Frustrerend, want uiteindelijk kom je geen stap verder.

Gelukkig hoef het niet zo te gaan.

Ik weet hoe lastig het kan zijn om Japans te leren en waar je tegenaan gaat lopen. Maar ik weet ook wat je eraan kunt doen: ik leg de Japanse taal gestructureerd uit en maak helder wat complex is. De lessen zijn informatief, leerzaam, en leuk. Omdat ik in Japan heb gestudeerd en gewerkt, leer ik je de cultuur ook beter begrijpen.

We lessen in een online groepje van vier of vijf studenten. Zo krijg jij alle aandacht die je nodig hebt én leer je samen met mensen die dezelfde interesse hebben als jij. Omdat het online is, hebben we geen last van coronagolven of reistijden. De cursus duurt tien lessen; na vijf lessen is er een pauzeweek.

Ik weet wat wel en niet werkt bij het leren van een vreemde taal. Je hoeft je niet door een saai tekstboek heen te worstelen of de halve les te besteden aan het maken en controleren van grammatica-oefeningen. We gaan actief aan de slag, zodat je steeds meer plezier krijgt in deze moeilijke maar toffe taal.

Nieuwe cursussen

Een cursus bestaat uit tien lessen. Wat mensen zeggen over Japans leren bij mij lees je hier.

Laat hieronder je naam achter om updates te krijgen over nieuwe cursussen. Je zit nergens aan vast. Je kunt me ook direct mailen op nelske [ a t ] japansinutrecht.nl.

またね、
Nelske |ネルスカ

* verplicht veld