Site Overlay

Cursus Japans II

Je leest al hiragana en katakana. Een simpel gesprekje kun je ook voeren, maar je kunt je skills niet delen en er is al helemaal niemand om mee te oefenen.

Japans is een lastige taal en zeker als je een bepaald niveau bereikt, kun je vastlopen. Bovendien mis je een een stok achter de deur, dus leer je in vlagen. Dan weer eens een paar weken wel, en dan zakt het weer weg en kun je bijna opnieuw beginnen.

Gelukkig kan anders!

Ik weet hoe lastig het kan zijn om Japans te leren en ik weet waar je tegenaan gaat lopen. Dat gebeurt jou niet als je mijn lessen volgt, dankzij mijn heldere uitleg de leuke opdrachten. De lessen zijn informatief, leerzaam en gezellig. Omdat ik in Japan heb gestudeerd en gewerkt, leer ik je de cultuur ook beter begrijpen.

We lessen in een online groepje van vier of vijf studenten. Omdat de groep zo klein is, krijg je alle aandacht die je nodig hebt. En dan leer je ook nog eens samen met mensen die jouw interesse delen. Omdat het online is, hebben we geen last van coronagolven of reistijden. De cursus bestaat uit tien lessen en na vijf lessen is er een pauzeweek.

Je hoeft je niet door een saai tekstboek heen te worstelen of de halve les te besteden aan het controleren van huiswerk. We gaan actief aan de slag; zo leer je alles over adjectieven, zodat je sterke verhalen kunt vertellen, schrijf je een haiku en leer je steeds beter gewoon praten in deze moeilijke maar toffe taal.

Nieuwe cursussen

Laat hieronder je naam achter om updates te krijgen over nieuwe cursussen. Je zit nergens aan vast. Je kunt me ook direct mailen op nelske [ a t ] japansinutrecht.nl.

Wat mensen zeggen over Japans leren bij mij lees je hier.

またね、
Nelske |ネルスカ

* verplicht veld